Been Here All Along

Hej Bloggen!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite music och tänkte gå ner och poppa lite popcorn eller värma varm oboy. Vet inte riktigt vilket av dom, men jag är sugen på något mumsigt.

Idag har jag varit med Ellen och Cleo. Dom slutade nästan samtidigt som mig och efter det så gick vi hem till Cleo. Vi spelade lite dator, åt mellis och sminkade, fixade håret på Claudia. Hon blev super sexig ^^

Imorgon så skulle jag igentligen åka och handla julklappar med Gabbe. Men jag ska nog fråga fall vi kan göra det på Torsdag istället. För jag har inte hunnit vara så mycket emd kaninerna på den senaste tiden.

Jaja, ska gå nu och sen ska jag också fortsätta titta på Gossip Girl, har sett två avsnitt idag också och nu måste jag vänta 54 min innan jag kan se igen.
En väldigt tråkig sak hände också idag! Det spilldes ut vatten som rann rakt på min dator, så nu är den typ helt sönder. Men ska lägga in den på lagning imorgon så hoppas veerkligen att den går att fixa och att jag inte behöver betala typ 4000 för att fixa den!


You Never See Me Again

Idag har jag inte gjort något särskilt, haft vanlig skoldag bara. Orkade inte släppa ut kaninerna idag heller. Så Gabbe har lovat mig att vi ska prata i telefon imorgon så båda orkar ut i mörkret ;)

Nu har jag precis tittat på lite Gossip Girl (somvanligt). Jag ska nog ta och sätta på ett avsnitt till faktiskt, så bra serie!

Imorgon ska vi föresten till HSB. Men vi slutar ändå som Cleo och Gabbe som är i en annan grupp, så vi kan nog vara med dom :) Ska bli kul att vara liksom det gamla gänget! Eller ja Ebba är ju inte med, men nästan det gamla gänget dårå..


Sitter också och lyssnar på lite September låtar, hon har gjort ganska många kända faktiskt. Men jag visste inte att det var hon som gjort dom.


Franska

Just nu har jag franska.
Alla sitter och skriver in Glosor men jag är redan klar, duktiga jag ;)

Idag ska jag inte göra något med någon efter skolan, för vi slutar så sent. Men imorgon ska jag vara med Cleo, Gabbe och Louise. Kanske ha lite snöbollskrig och ta lite bilder :)

Louise tänker ;)



Advent pynt

i igår hängde mamma upp adventstjärnor och satt ut adventsljusstakar överallt och jag kände för att pynta lite i mitt rum också. Så nu har jag hängt upp en julstjärna och lite lucia glitter :)

2 skitdåliga bilder tagna med webcam:

Glitter runt min tavla ^^

stjärna :)


YouTube

Jag har precis tittat på lite videos på Youtube, tittade på lite sminktips och sånt. Ganska kul att se hur andra sminkar sig faktiskt :)

Jaja ointressant inlägg, ska titta lite på Gossip Girl nu.

Jag just nu


Julmarknad

Idag så vaknade jag 11.30, gick upp och åt frukost och så.
20 i elva så gick jag och mamma ner till busshållplatsen och åkte in till T-Centralen. Då gick vi till drottninggatan där vi gick och tittade i affärer och åt lunch och så. Vi åt Lunch på Sandys, första gången jag äter där. Dom har faktiskt fett god mat och sen så fick man ju varsin gratis chipspåse ;)

Sen så åkte vi in till Gammla Stan där vi mötte upp min ena moster och en av mina kusiner. Och så gick vi på julmarknad med dom och så. Var väldigt mysigt, speciellt när det blev lite mörkare och ldet bara var lamporna som lyste. Fast kallt som f*n var det när man kom ut på gatorna igen.

Ja, sen så åkte jag och mamma hem igen. Och när vi var hemma igen så gick jag ut och släppte ut kaninerna och gav dom mat och sånt. Och nu sitter jag här och ska snart gå ner och fråga mamma fall hon vill hjälpa mig och baka lite knäck. Känns så julig nu så varför inte ^^


Julmarknaden för några år sen, idag var det lite mer juligt eftersom det var snö och istappar och sånt :)

Kram

Skype bild

gadsfads

Skype Samtal Med Louise :)

*Ointressant inlägg*

Nu sitter jag och har skypesamtal med Louise, vi pratar lite om nästa helg.
Men nu vill hon att jag ska spela något spel som hon tycker är kul. Så jag ska göra det.


Gossip Girl

Jag sitter just nu och tittar på Gossip Girl. Har ändå hunnit se ganska många avsnitt idag, man kan ju inte låta bli.
Ikväll så har jag inte gjort särskilt mycket, spelade lite CS med Petter, Tittade på så mycket bättre och sen så blev det några Gossip Girl avnsitt.

Nu hade jag tänk gå upp och spela lite Guitar Hero. Ska fråga fall Dennis vill möta mig, jag måste ju träna lite fall jag ska spela med Ronja igen ;) Hon äger.



XoXo Gossip Girl ;)

Lördag :)

Hej Bloggen!

Nu så sitter jag och myser med en filt runt om mig. Det är ganska kallt i vårat hus, för våran värme som värmer upp huset och vattnet har slutat funka. Så aa men pappa har typ lyckas sätta på någon nödvärme eller nåt. Så det är inte is kallt iaf.

Jag har inte hunnit göra så mycket, varit ute med kaninerna och tagit en dusch.
Nu ska jag nog ta och titta lite på på Gossip Girl och forsätta snacka med Louise. Hon ska åka iväg till en marknad och sälja lite saker. Synd, för jag skulle vilja göra något med henne. Men det får väl bli någon annan dag.

Jaja nu ska jag se lite Gossip Girl. Jag har sett lite avsnitt då och då på tv men inte fattat typ någonting. Så nu har jag börjat se om från säsong 1. Och det är faktiskt sjukt bra! Typ nya favorit serien om jag ska vara ärlig ;)


Tv

Jag frågade Ebba och hon sa att det var okej att jag också gjorde det här :)

Så här kan ni se vad jag brukar titta på varje vecka:



Vad brukar ni titta på? Har ni några förslag på något bra pogram som ni brukar se?


Friday

HejHej!

Nu är det Fredag, äntligen! Känns som det har varit en väldigt lång vecka. Idag så har jag varit i skolan, vi hade SO, Engelska och No sen så slutade vi. Men jag och mina kompisar stannade kvar och åt lunch, för det var pannkakor med fruktsallad, mums.

Efter det så stannade jag kvar och snackade till typ halv 1 sen så gick jag hem.
När jag kom hem så gick jag ut med kaninerna. Skulle fixa ny bur till Gucci eftersom Lilleman och hon har börjat bråka. Och så fixade jag om med hagarna, böt vatten, hämta grönsaker och fyllde på med mat. Jag fixade också lite mysigt med halm och hus och sånt i Guccis nya bur. Sen så kunde man ju inte låta bli att pussa och krama kaninerna lite också.
Sfix (nya kaninen) rymde föresten 3 gånger på typ 5 minuter, haha han lyfte typ upp hela kompostgallret och smet under. Sötnosen <3 Men det var inga problem att fånga honom igen, han är ju så snäll.
Nu har jag i alla fall precis kommit in igen, så dom fick nästan vara ute 2 timmar. Inte så jäätte mycket, men det är ju så jädrans kallt ;)

Jaja, nu hade jag tänk äta lite Mellis, kanske Sms:a Ronja och Emma och fråga fall dom vill göra nåt.





Målar lite

Just nu sitter jag och målar lite med akvarellfärger och lyssnar på chill musik.
Så skönt sätt att softa ner lite på tycker jag.

Nu ska jag nog plocka undan lite och sen gå och ta en dusch.


Kaninerna idag

HejHej!

Idag så hade vi skola, hände inte så mycket. Vi hade typ det vanliga och på idrotten så körde vi lite badminton sen så fick dom som ville göra om ett test sak. Man typ springer mellan 20 meter sen så piper det. Men jag gjorde inte för jag hade ont i magen.

Efter skolan så gick jag bara hem. Åt lite mellis och tog sen på mig tjocka kläder och gick ut till kaninerna. Var ute med dom lite mindre än en timme sen så gick jag in och drack varm choklad. För det blåste jätte mycket.

Nu har jag hunnit titta på big bang Theory och ung och bortskämd som jag har missat.
Men nu ska jag ta och spela lite spel och kanske gå ner och äta. Är lite hungrig, hoppas pappa har börjat med maten.


Jag är sjukt sugen på sånna här kakor! Undra fall jag har så jag kan baka sånna nu...


Föresten ni glömmer väl inte Greys Anatomy ikväll? :)

Inte bloggat

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat idag, men det är för att jag har så grymt dålig statestik så man blir inte precis sugen då.
Aja nu ska jag typ ändå börja packa lite för imorgon och så, sen kanske gå och sova. Lite tidigt men aja.

Imorgon har jag i alla fall bestämt mig för att inte vara med någon kompis, vill vara lite extra med mina kaniner istället. Har inte varit med dom så mycket på senaste tiden så det behövs liksom.

Godnatt





Måndag

Idag så är det ju måndag vilket inte är min favorit dag precis. Men det var faktiskt ganska okej idag. Vi hade idrott på morgonen men den var ganska slapp man behövde typ knappt göra nåt. Sen hade tv franska, lunch, och sen franska igen. Efter det var det bara SO och hemkunskap kvar.

Efter skolan så åkte jag, Ellen, Louise och Ronja hem till Ronja. Men vi hann inte göra så mycket, satt mest och pratade och åt godis. 10 i fem tog jag och Louise bussen till centrum och sen så böt jag till den som går precis utanför mig, så jag inte behöver gå så långt. Skönt!

Nu ska jag nog gå och ta något att äta. Är sjukt hungrig.


Godmorgon :)

Just nu så håller jag på och sminkar mig lite, skulle igentligen ta lincer också men då ser jag att Dennis har tagit slut på alla mina. Så jag får väl klara mig utan dårå. Om ungefär en halvtimme ska jag gå ut och hälsa lite på kaninerna sen gå iväg mot skolan. Usch måndargar är inte den bästa dagen, typ 2 timmar franska, idrott som första lektion, SO och massa andra lektioner. Blä!

Jaja nu måste jag lägga ner kläder i väskan och så.


Godnatt

Nu ska jag ta och borsta tänderna och så, det är ju ändå skola imorgon.


Natti natti


Så här såg det ut alldeles nyss när jag sorterade kläder som jag haft i veckan ^^

Söndag

Hej bloggen!

Jag tänkte skriva lite om vad jag har gjort idag.
Jag vaknade vid 10 och satt då och tittade lite på Harry Potter. Sen ungefär kl 11 så gick jag ut med pappa och plockade ut lite vertyg och sånt från igår. Sne tog jag och städade kaninburarna och fixade det snyggt i kaninhuset. Släppte ut kaninerna också, den nya lillskiten är verkligen hur snäll som helst följer än var man än går som en liten hund och slickas och gosar i knät.

Sen vid 1 så gick jag in igen och chattade lite med Louise. Vi skulle igentligen gå på bio men alla platser var slut, så det får bli någon annan gång. Men vi bestämde oss iaf för att åka till forum. Fast jag köpte inget förutom en Very-Berry och lite godis på JAMJAM. Louise köpte lite julklappar, godis och någon smink sak till sig själv (?).

Jaja sen åkte vi hem fast med olika bussar, eftersom vi bor åt helt olika håll typ. Och oj vad mörkt det var när jag skulle gå hem från busshållplatsen. Kändes som klockan var nio fast den var typ 5 :P

Nej nu ska jag ta och duscha, sen läsa någon hemkunskaps grej och kanske lägga fram lite kläder till imorgon fall jag orkar.


Godmorgon

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men det är mest för att min statestik verkligen suger! Då blir man inte sugen på att blogga liksom.. Så det är därför det troligen kommer bli ganska dålig update.

Ja ja nu ska jag gå upp på vinden och ta ner min gamla keybord och sen så ska jag tjata lite på pappa att han ska plocka ut massa vertyg ur kaninboden så jag kan fixa i ordning där och sen ta lite bilder på sötnosen :)

Lilla jag


Gammal video

Jag tittade runt lite på youtube och hittade den här videon som jag och någon kompis tittade på för väldigt länge sen. Tror det var hemma hos Gabbe för typ 1-2 år sen faktiskt.. Men aja här är den iaf:



Han får typ ryck sen ba - Vilken hand har jag kakan i?!?!?!

Kompis?!

Hej Bloggen!

Idag så har jag inte gjort så mycket jag har tittat på Narnia 2 och Harry Potter tror jag att det va? Sen så har jag varit ute med pappa och byggt kaninbur. Så nu är den klar bara lite små saker som ska fixas :)

Imorgon så vill jag verkligen vara med en kompis. Känns som jag aldrig är med kompisar och vi bara kommer längre och längre ifrån varandra.. :(

Jag har också sett att jag fått lite kommentarer att jag ska lägga upp bilder på min nya kanin <3 Eller jag är igentligen bara fodervärd just nu men jag ska nog bestämma mig för att behålla honom, då han är den snällaste och socialaste kaninen jag nångonsin träffat. Men jag skriver ett inlägg om honom imorgon istället med bilder och så :)

Ja men iaf om det är någon som vill hitte på något imorgon så RING MIG! Haha
Vem som helst som kan Gabbe, Cleo, Lollo, Emma Ronja, Ebba , vem som helst! :)


Jag ser lite läskig ut, men Saknar iallafall :)<3

Ronja är på toa

HejHej!

Just nu är jag med Ronja. Men hon gick precis på toa så jag passar på att blogga :) Vi har spelat mario cart, quitar hero worldtour, wii sports, sen så har vi varit ute och tittat på min nya kaninis. Och så har vi ätit choklad och bara varit allmånt flummiga ;)

Haha jag tror att Ronja kommer tillbaka snart och jag lovade att fixa några grejor på BL till henne så det ska jag göra.

Kram

Ronja kommer snart

Just nu sitter jag och chattar med Ronja. Men hon sa precis att hon skulle iväg till bussen så hon kommer nog hit snart.
Men jag hade tänkt gå ner och hjälpa mamma lite med maten. Så vi får väl höras senare :)

Haha jag och Ronja när vi var små

NY KANIN

Har varit och hämtat världens sötaste kanin! Gud så söt den är, ska ut igen nu och titta lite på den. Den är såå söt, även om den är en gamling (4år) ;)

Vad ska jag ha för rubrik?

Hej!

Just nu sitter jag här hemma. När jag kom hem så började jag med att göra lite mat (eftersom vi slutar innan lunchen) och så hade jag tänkt att titta på vampire diaries. Men av någon anledning hade det inte kommit upp?
Så jag gick och tittade på lite tv istället. Efter det så gick jag ut till kaninerna och släppte ut Lilleman och Gucci i sin hage. Sen så började jag fixa lite så att kaninen som jag ska åka och hämta idag också kommer få en bur ;) Vi ska nämligen bygga en i helgen men tänkte göra en tillfällig idag så han har någon stans att bo.

Nu är det iaf fixat och jag har nu pratat lite med pappa om när jag ska åka och så. LÄNGTAR så mycket nu asså! Jag vill bara att han ska vara här nu! Aja nu ska jag nog gå ut och göra i ordning en transportbur och sen ta bussen upp till slussen och möta pappa. Eller kanske inte, jag ska ju inte åka förens typ 20 över 4 men jag kan inte vänta längre :P



Kram

Svenska

Just nu har vi svenska. Jag sitter med Gabbe, Ronja och Emma i datasalen och Gabbe håller på och berättar en folksaga.
Mys Mys.

Idag ska jag bara vara hemma för jag sak fixa med burar och sånt. Eftersom jag och pappa ska låna farmors bil så vi kan åka och hämta min nya kanin. Den har färdas ändå från Linköping så att jag kan få den. Lääängtar.

Sen lite senare så kommer Ronja och hennes mamma hem till oss.






Svenska

Just nu har vi svenska. Jag sitter med Gabbe, Ronja och Emma i datasalen och Gabbe håller på och berättar en folksaga.
Mys Mys.

Idag ska jag bara vara hemma för jag sak fixa med burar och sånt. Eftersom jag och pappa ska låna farmors bil så vi kan åka och hämta min nya kanin. Den har färdas ändå från Linköping så att jag kan få den. Lääängtar.

Sen lite senare så kommer Ronja och hennes mamma hem till oss.





Ointressant dag!

Som rubriken säger så har jag verkligen inte gjort något intressant idag. Det är därför jag inte har bloggat. Har föresten lite läxor och så måste jag typ hinna göra en keynote till franskan tack vare Alva och Inez, morr..

Men jag kan skriva lite korta ointressanta saker som jag gjort idag:
  • Min klocka ringde inte på morgonen
  • Frös på väg till skolan imorse.
  • Fick läsa ur tusen och en natt på svenskan
  • Hade franska och Louise hållde på och skratta på sig
  • Jag och gabbe försökte lära oss att spela Airplanes på varsin Keybord på musiken
  • Jag och Emma väntade 20 minuter på att Louise skulle sluta, men hon kom aldrig
  • Dennis och Rasmus hjälpte mig med matten, värsta konstiga uppgiften
  • Spelade fotboll med Dennis inomhus, sen började han sjuta bollar på mig så jag sprang och låste in mig på toan
  • Tittade på Robinson


Sitter i datarummet

Nu sitter jag i mitt med lite olika människor ;) Dom flesta från vår pararell klass 7b1.
Snart börjar franskan, inte kul! Det är typ det tråkigaste/jobbigaste på hela veckan.




Skype Samtal med Lollo

Det känns som vi inte pratat på evigheter så nu har jag ringt henne. Hon sitter och läser sin berättelse till SO:n typ.
Fast nu la hon på för hennes mamma typ ropade.


Desperate time ;)

Nu börjar Desperate Housewifes om typ 5 minuter. Så jag ska börja gå ner till tvn snart. Kanske ta och poppa lite popcorn, jag är lite popcorn galen :P


Boring

Just nu sitter jag och har tråkigt. Tittar facebook, lyssnar på musik, chattar, ja ni vet det vanliga.
Lyssnar på Mikrofonkåt den har kommit till Spotify nu också :)

Nu måste jag ta och göra lite SO - läxa , jag tror att den va till imorgon men jag vet inte riktigt..



P.U.S.S

I feel the mambo ieeha

Nu sitter jag och sjunger på Mambo igen. Men jag ska snart ta och dra mig neråt.. Alltså till nedervåningen inte typ dra mig ner på golvet och sätta mig där och deppa eller nåt :P
Känner mig faktiskt ovanligt glad! För att............. nej ni får vänta tills på fredag. Då ska jag säga varför, det är ingen stor grej precis men jag blir glad av småsaker ;P haha nu kommer säkert Louise ta och ringa mig och ba VAD ÄR DET?!
Men det behöver du inte göra, för det är det som vi pratade om förut så det är ingen toppnyhet precis.

Aja nu ska jag gå ner och äta en macka och försöka att vara glad ett tag till. Har varit lite allmänt depp dom senaste dagarna, vet inte värför precis men nu känner jag mig i alla fall glad igen. Så jag hoppas att det fortsätter imorgon också!

Föresten alla som går i min klass eller 7b1 jag kommer typ vara borta dom första lektionerna men jag kommer vid lunch. Så om någon lärare undrar var jag är så är jag hos doktorn :) Önska mig lycka till ;P

Jag just nu, jag håller mig för näsan för jag har en finne :P

Kram

The Last Airbender

Nu ska jag ta och titta klart på en film som jag har sett ungefär hälften på. Den är väl helt okej. Efter filmen ska jag nog röja upp lite i rummet och sen ta och göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Ska ju till skolan imorgon. Blä blir trött av att bara tänka på det. Fast jag kommer nog missa någon lektion eftersom jag ska vaccinera mig för influensan. Gud vad pirrig jag blir nu, jag gillar inte sprutor så mycket. Men är ganska van har behöft ta ganska många sprutor i mitt liv ;)

Godnatt <3

Sjuk Idag också :/

Ida gså har jag också varit sjuk, men nej imorgon ska jag gå! Jag har varit sjuk i typ en vecka nu jag måste ju gå snart liksom. Imorgon ska jag också vaccinera mig, lite nervös.. Men det ska nog gå bra!

Idag så har jag inte gjort något intressant bara legat i sängen och kollat på film typ. Sen så gick jag ut till kaninerna ett tag. Det regnade ute så jag satt bara med dom inne i kaninhuset, jag släppte ut dom på golvet och dom sprang runt och slickades och hoppade upp på mig. Och gnagde sönder lite påsar ;) Dom är så söta så! <3

Nu ska jag gå ner och titta fall jag verkligen ska vaccinera mig imorgon eller om det var senare i veckan.




Mambo

Nu sitter jag och lyssnar på en vääldigt gammal låt :) Den är från 2006 så nu när den inte spelas längre så kan det vara lite kul att lyssna på :) Jag har en lista med bara massa gammla låtar.

Just nu så spelas "Mambo!" haha, kan inte låta bli att sjunga med ba he he hej I feel the mambo ieha :P




The Event

Tittar på förra avsnittet av The Event nu. Det börjar ju inte förens kl 10 så jag tror att jag hinner.

Hoppas alla får en trevlig Söndagskväll.
Kram

The Event

Nu ska jag ta och titta på förra avsnittet av The Event så jag hänger med ikväll. Det var ju inte förra veckan men idag så ska det vara i alla fall :)

Skola imorgon..

HejHej!

Idag så har jag inte varit med någon kompis utan jag har bara varit hemma. Farmor var här idag också hon hade bakat två äppelkakor :)

Sen när farmor åkte så gick jag och pappa ut. Han tog fram lite vertyg och sånt medans jag släppte ut kaninerna och städa ut allt halm och sånt ur kaninhuset. Sen så började pappa snickra lite. Så nu har vi gjort klart dörren till deras bur också, den blev ganska cool faktsikt. Vi skulle igentligen bygga taket också men det var så kallt och mörkt så vi gick in istället. Asså dom har ju ett tak såklart men det är bara ett tillfälligt med nät. Vi ska typ lägga på någon spån skiva eller något sen.

Ja efter bygget så gick jag in och det blev thaisås grej med nudlar, mums. Och nu så sitter jag här och försöker räkna ut vad jag ska göra på franska läxan, jag har ju varit sjuk så jag fattar ingenting. Jag väntar också på ett viktigt mail. Men det tänker jag inte säga något mer om nu, lite små hemligt sådär ;) Säger senare om allt gå rätt till, hoppas att allt löser sig skulle vara så kul!

Nu ska jag ta och fråga Ebba om hon kan hjälpa mig med franskan och sen ska jag nog måla naglarna.

Kanske vita naglar vore fint?

Kram

Ny Kategori




So True!


Så mycket Bättre + Popcorn

Ja, som ni kanske fattar av rubriken så tittar jag på "så mycket bättre" och äter popcorn. Mamma och Pappa är borta ikväll och jag borde igentligen ringt någon kompis och frågat om vi kunde sova över. Men jag orkar helt enkelt inte , så istället sitter jag här själv vid tvn och äter popcorn. Ensam jag vet :P Men jag chattar samtidigt iaf ;)

Nu ska jag nog ta och sätta på en film, förut idag så såg jag "Scott Pilgrim VS the world" den var ganska bra men lite halv skum. Han skulle typ slåss mot en tjejs gamla ex och dom blev typ svårare och svårare att slå och varje gång han slogs mot någon så blev det typ som ett data/tv spel :P haha ja somsagt lite skumt

Aja ska nog fortsätta titta på "så mycket bättre" eller så sätter jag på filmen "grown ups" får se hur det blir.

Mys Outfit :)

Lite popcorn , hihi

Kram

Köpt skor

Idag har jag inte gjort så mycket.

Vaknade runt 09.30 imorse och vid 11 åkte jag och mamma till forum. Vi köpte skor till mig eftersom jag spillt måla färg på mina nya :P Smart jag vet, och det är så synd för dom var fett fina :(

Men ja jag köpte i alla fall två nya par. Ett par är varma och snygga som jag kan ha när det är kallt men inte så blöt för dom läcker in ganska lätt.
Det andra paret är vattentäta, men inte alls lika fina som dom första. Men dom funkar i alla fall nu när det är så slaskigt.

Har ingen bild på skorna just nu, men kanske kommer imorgon :)


Jag just nu, ganska mörkt för att jag sitter och tittar på en film ;)



Har tråkigt

Nu har jag som rubriken säger, väldigt tråkigt.. Filmen är slut och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag orkar inte gå upp och lägga mig och sova, känns lite tidigt också kl är ju bara halv 12. emn jag ska i och för sig upp tidigt imorn.

Aja godnatt

Jurassic Park

Just nu sitter jag och tittar på Jurassic Park. Den är ganska gammal, men ändå ganska bra ;) Jag kommer ihåg att jag såg den när jag var liten och var rädd typ flera dagar/veckor efteråt, hehe :P

Ska fortsätta titta nu, när filmen är slut ska jag nog gå upp och lägga mig, är ju lite små sjuk.

AAAA värsta läskiga dinosaurien som ba hoppade fram, haha blev skit rädd ;P


Lyssnar På Musik

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och är inne på facebook. Har gjort ännu en ny spotify lista som jag suttit och geekat den senaste tiden. Så nu har jag 27 st olika listor :P Ganska många, ska nog ta och rensa bort dom som jag typ aldrig lyssnar på.


Såg den på Ebbas playlist så nu har också lagt till den :)
Jag hejar på Olle ikväll också, vem hejar ni på?

Barbra Streisand

Nu har jag färdigt både VD och Kenza och Tyra show. Vampire Diaries var lite sådär, tycker verkligen inte att säsong 2 är alls lika bra som säsong 1. Asså första säsongen var liksom jag satt bara i mitt rum i typ 2 dagar och geekade alla avsnittet om och om igen. Andra säsongen är liksom okej, men den är inte så spännande som första.

Ska ner och fixa något att äta. Hörs senare!

Juste om ni undrar över rubriken så är det låten jag lyssnar på just nu "nanana nana nanana...." ;)


Vampire Diaries

Är hemma idag också. Så då passar jag på och tittar på Vampire Diaries. Sjukt bra asså! Videon laggar lite så jag låter den ladda upp isg ett tag så jag kan se utan att stoppa hela tiden. Tittar på megavideo, där är det bäst HD :)

Aja jag tror att jag kan fortsätta titta nu. Hoppas ni har en mysig fredag. Glöm inte idol ikväll ;)


Old Pics :)




































15.28

Tittade precis på klockan och ser att den är typ halv fyra. Jävlarns jag måste ju hinna ut till kaninerna idag. Ser att det redan börjar mörkna. Skit också, orkade inte släppa ut dom igår så nu har jag inget val ;) Men det ska bli mysigt att mysa lite med sötnosarna <3

Kram Kram <3


Oredigerad eller redigerad?

Oredigerad:





Redigerad:



Vilken är finast?

Har ont i magen igen :/

Jag har varit sjuk ganska mycket på sistonde, men det är bara för att jag har så ont i magen ofta. Inte kul!

Men idag är det inte så illa, eller det går lite i vågor ena sekunden gör det ont andra så är det borta liksom.
Nej nu ska jag ta och försöka jobba lite med franskan. Eller så tar jag och tittar på gammla Greys Anatomy avsnitt...Får se hur det blir ;P

Kram Kram








Breaking Dawn!

Nu har jag tittat runt på lite Twilight sidor , för att få veta det allra senaste om allt som händer i Twi-världen ;)

Lite update om Breaking Dawn (spoiler varning):
Dom har iaf börjat spela in Breaking Dawn, jag tror om jag fattat allt rätt att dom började spela in i måndags. Dom har också bekräftat ganska många skådespelare nu som jag glömt att lägga upp här. Eller alla är inte helt bekräftade men vissa. Kan skriva några, kommer inte ihåg alla men skriver upp några:

Rami Malek - Benjamin

MacKenzie Foy - Renesmee

Guri Weinberg - Stefan

Drew Roy - Nahuel

Eleazar - Christian Camargo

Carmen - Mia Maestro

Tanya - MyAnna Buring

Kate - Casey LaBow

 

*kopierar nu lite nu, har så dåligt minne :P*

 

Olga Fonda - Antingen Nahuels moster eller kanske den amazonvampyren som Alice och Jasper kommer med.

Janella Froehlich - En av fruarna?


Amadou Ly - ska vara Henry... men vem fan är Henry?


Ty Olsson - J Jenks kanske?

Det får räcka  med skådisar.

Lite mer info (också kopierad):

 

 

Del 1
Regissör: Bill Condon
Premiär: 18 november 2011

Del 2
Regissör: Bill Condon
Premiär: 16 november 2012

 

http://twilightsource.com/tsgallery/?level=picture&id=3218 olala ;)

 

Rami Malek som ska spela Benjamin, jag tror faktiskt han kommer passa bra!

 

 



Desperate housewives om 1 min


Svar på kommentarer

Hej nu har jag fått lite kommentarer alla om samma sak. Det är lite skumt då det är 2 st som kallat sig Lina och har olika IP sen så är det en julia och Elin som har samma IP och sen typ en random. Men det är kul att ni kommenterar i alla fall :) Jag är lite förvirrad men jag svarar ändå:












Svar: Jag tycker det känns lite konstigt att sitta och sminka sig framför en kamera som typ folk ska titta på, speciellt eftersom jag suger på att sminka mig ;) Sen så använder jag nästan aldrig smink, vilket man kanske ser :P Jag skulle gärna använda smink men det är så jobbigt när man har glasögon för då ser man typ knappt att jag är sminkad iaf, därför känns det onödigt.



Go Natural :)

Kram Hanna

Snö

Ja jag tänker itne skriva så mycket om att det snöar för det ser nog alla själva.

Idag så har jag varit i skolan det ändå lite udda som vi gjorde var att jag och hela min klass typ var tvungen att gå på lucia träningen för att vi är kultur klass. Så vi gick dit och sjöng lite sånger och så. Sen fick man välja om man ville gå mer eller inte, jag och resten av min klass valde att fortsätta då man får missa lite lektioner ;)

Efter Lucia grejen så slutade vi och jag gick då hem till Ronja ett tag, jag skulle hjälpa henne att fota några bilder typ. Vi blev i alla fall helt blöta på väg till henne så när vi kom in så satt vi fixade oss ett tag. Sen vid 20 över tre så var jag tvungen att gå hem för att hinna vara med kaninerna. Så jag börjar då gå hemmåt i skit vädret och blir helt dygnsur. Min tår var som djupfrysta när jag kom in och hela min lår och kinder, näsa , ALLT var rött och kallt som is.

Jag bestämde mig då för att det inte var någon ide att släppa ut kaninerna för Gucci skulle ändå bli som en snöboll :P Men jag böt deras vatten och fyllde på med mat innan jag sprang in igen.

Och nu sitter jag här inlindad av en filt och dricker varm choklad ;) Haha som ni kanske märker så gillar jag inte snön eller kylan särskilt mycket. Jag tycker bara att det är mysigt på jul afton och ny år och ibland om det inte snöar men är snö täckt på marken och solen skiner och man är och har snöbolls krig med en kompis eller nåt.




Gammal bild, Jag ser ut som en tomte just nu ;)

Kram På Er

Godnatt

Klockan är ju snart 11.
Så nu ska jag ta och borsta tänderna och håret, och sätta på mig en tröja som jag brukar sova i.
Kram på er hoppas ni har en bra kväll!


Jag och min älskade Natt- Tröja som mina kompisar gjorde till mig förra året.

Natti Natti


EMA

Hej!

Jag tittade in på Kenzas blogg och kom då på att det är EMA ikväll. Jag ska helt klart se det, jag har ju sett massa nominerade och videos och sånt på MTV i veckan. Hoppas att det blir ett roligt pogram, jag ska nog ladda med lite popcorn och julmust till det också :)

Men jag vet dock inte om jag kommer orka se hela pogramet, inte för att jag vet hur länge det håller på. Men det är ju skola imorgon.

Oh juuste nu kom jag på ännu en grej som jag vill se ikväll. *Går in på svt's hemsida och ser när det börjar*. Nu säger mamma att dom hade uppehåll för det pogramet i USA så det blir inget The Event ikväll.


Nu ska jag ta och packa lite jumpa kläder till imorgon. Kommer ni se EMA på MTV ikväll?



Katy Perry på EMA 2009




The Event avsnitt 4



Phuuu

Gud vad trött och kall jag är nu! Jag har vart ute och byggt kaninbur ändå sen kl 12 alltså typ fyra timmar för dom som har svårt och räkna..
Okej pappa gjorde allt ,men jag är ändå is kall.

Vi hann nästan göra klart den första buren, men tyvärr så hade inte vi några gångjärn så vi kommer få göra klart den nästa helg. Det kanske inte låter så mycket med 1 bur på fyra timmar. Men om man vill ha en bra gjord bur som ska vara fin och praktisk så dröjer det ett tag.

Nu ska jag ta och äta en bulle eller kanske lite frysta bär. Jag är sugen på något mumsigt.



Såhär såg deras hage ut i våras, jag har ändrat ganska mycket nu.

Dagensplaner




Skype Samtal

Hej!

Nu har jag skype samtal med Louise. Har tagit väldigt många bilder. Tänkte visa några, visa blev lite fail men aja :P

:P



Söt :) <3

Nu ska jag säga hej då till Louise och gå ner och käka lite godis?


I'm Back ;)

HejHej!

Jag vet att jag har haft lösen ett tag. Men det var för att jag tänke ha det först men bestämde mig sen för att bara ta en liten paus istället. Men nu är jag tillbaka i alla fall!

Nu som säkert alla vet, har det ju varit höstlov i en vecka. Väldigt skönt tycker jag fasten jag inte gjort särskilt mycket. Lollo har varit bortrest hela lovet, tyvärr :( Saknat henn sjukt mycket! Har itne haft så mycket att göra bara för att hon varit borta mina andra kompisar har typ också varit borta eller dissat lite..
Fast förra helgen så sov jag över med Gabbe. Vi hade kul och geekade tv spel ganska mycket. Och idag så har jag fixat lite hos kaninerna, pappa har lagt in nytt golv så nu är det bara att vänta på nya burar också. Ska bli kul med lite förändring!

Vänta lite..hur mycket är klockan.. ÅH Louise är nog hemma nu. Jag ska ta och sms henne måste ju få veta hur hon haft det i London.

Har inga roliga bilder just nu men jag bjuder på en gaaammmal video, som jag och Ebba spelade in för typ ett år sen :P



Haha, jag hoppas att ni fattar att vi var lite flummiga :P

Kram

RSS 2.0