Ta ett bad

Jag hade precis tänk ta ett bad men toan är upptagen just nu.
Så passar på att blogga.
Har inte gjort särskilt mycket idag. Ritat lite på ritplattan kanske kan lägga upp något jag ritat sen men sitter mest och kluddar små söta gubbar och bara ritar runt :P Orkar inte rita seriöst för att jag är skit dålig just nu.

Har föresten läst klart Fallen Ängel. Eller jag gjorde det igårkväll. Den var så jävla bra så jag kunde inte sluta läsa :P Fast den var lite läskig i alla fall om den skulle komma på film så skulle den kanske vara lite Thriller aktig iaf. Men det var bra också fast lite väldigt skum.

Jaja ska fylla badkaret nu.

Mina nya badgrejor (skumbad, badbomber och någon annan bubbel sak?) sen så kan man också se min myysiga morgonrock/badrock <3

The Best Book Ever! Okej nu ska jag inte överdriva, TTS är ju såklart dom bästa böckerna men den här är näästan lika bra som dom. Den ligger tätt bakom "genom dina ögon" som är tvåa på listan :)





Godmorgon

Godmorgon bloggen!

Just nu sitter jag i mitt rum och har tråkigt. har precis smsat Gabbe men hon svarar inte :/
Idag så kommer jag nog vara hemma för mina Gabbe och Louise vill/kan inte göra något.. Och cleo orkar jag inte ens ringa hon är säkert busy. Så ja jag får väl vara hemma idag också. Hela min familj har typ åkt iväg med sina kompisar/varandra in till stan eller forum. För det är typ värsta rean. Bara jag och pappa som är hemma nu *suck*.
Life is boring sometimes.

Jaja nu ska jag ta och städa mitt rum. TRÅÅKIGT!

Blog U later ♥

Min ritplatta <3

Gäster

Just nu är Morfar och hans sambo här. Dom var med Yvonnes (sambon) släkt igår så då kommer dom hit idag för att häsla god jul och så. Fast vi öppnade deras presenter redan igår så ja. Men nu sitter dom och pratar lite med mamma och pappa så jag sitter och tittar på Harry Potter och Fenixorden.
Det är nog min favorit av alla Harry Potter filmer eller kanske halvblodsprinsen är bättre jag vet faktiskt inte någon av dom i alla fall. Fast den som kom senast var också fett bra. Nej jag vet faktiskt inte alla är typ bra ^^

Jaja ska gå och ta en kola nu och kanske hämta lite julmust :)


Fallen Ängel

Förlåt för att jag inte bloggat så mycket. Men jag har legat och sett på film och läst Fallen Ängel typ hela dagen. Den är så sjuuuukt bra. Fast lite annerlunda, inte riktigt som twilight utan lite mer scary weird liksom :P Men ändå skit bra LÄS DEN! haha

Sen så har jag också prövat min ritplatta. Den var JÄTTE BRA! Men jag måste rita lite mer på den för att vänja mig lite ser helt sjukt ut nu när jag ritar nåt :P Jag fick en Wacom Bamboo som är medium står så den är kanske ungefär som att rita på ett A4 eller nåt sånt.

Jaja ska ta ut en Pizza ur ungen nu.

Kram

Snabbt

Bloggar lite snabbt nu bara för ska ner och mysa lite med släkten. Vi har i alla fall tittat på Kalle Anka, ätit julbord, fått besök av tomten (:P), öppnat paket och sen så har vi bara ätit lite smått chips, godis och sånt.

Kan skriva lite av det jag fick orkar inte skriva allt:

En ritplatta kostar ganska mycket (1000-2000)
Värsta målar kitet
Badskum, badbomber och sånt
En skit snygg mascara
Fallen Angel (skit bra bok, lollo vet)
Jätte skön morgonrock
Konståknings skridskor
D&G handväska (troligen falsk ;P)
Presentkort i forum 500kr
Och lite söta saker från mina kompisar

Snygga mascara + Eyeliner

Lådfodralet som plattan låg i

Louise om du läser det här så måste du svara VIKTIGT! Fick du en iPhone eller inte? Ring mig imorgon!

Jag just nu

Såhär ser jag ut just nu. Släkten kommer snart så det blir nog inte så mycket mer bloggning.


Facelook:





Mascara ,Ögonskugga ,Consealer ,Pudder

Outfit:





Linne - Lindex
Kjol - H&M
Leggings - ?
Tröja - Present av Emma från New Yorker (?)

God Jul På Er ♥


Merry Christmas

(Tidsinställtinlägg)

God Jul På Er Alla!
Hoppas ni har en mysig julafton med vänner eller familj :) <3




Svirre

Hej Bloggen!

Vaknade runt nio idag. Klockan 10 så åkte mamma och pappa och handla julmat och sånt. Vid 12 kom farmor hem hit. Grabbarna låg och sov så jag satt och fikade lite med farmor i typ 2 timmar sen kom mamma och pappa hem igen. Då hjälpte jag dom lite och sen så gick jag ut till kaninerna. Jag böt deras vatten,mat och la in typ 10 kg hö i deras burar för dom äter som galningar nu på vintern.
Efter det så läste jag lite och sen så började godis bakandet. Jag och mamma gjorde knäck, kola och någon choklad grej. Sen så hjälpte jag mamma med julskinka och sill. Mitt i alting fick jag också sjukt ont i örat så jag låg och vilade ganska mycket. Det gick över efter någon timme men känner att det börjar komma tillbaka nu.
Sen så klädde vi också julgranen fast efter någon timme så ramlade hela den ner på golvet. Så vi fick fixa om den och damsuga upp lite trasiga kulor och så. Men nu är den fin igen i alla fall.

Nu ska jag nog lägga fram lite kläder till imorgon och sen gå och busa lite med brosorna ;P Haha, det är så roligt att hålla på och vara störande lillasyster så att dom dampar.
Jaja måste snyta mig nu.
Och föresten så ni vet kanske det inte blir så mycket bloggning imorgon. Men jag ska försöka tidsinställa några inlägg nu. Inte för att jag tror att många kommer läsa min blogg på julafton men ändå.

Kram

Planer för dagen

Orkar inte skriva ett helt inlägg om vad jag ska göra idag så jag fixade ihop en liten keynote så kan ni se :)


Man ser nästan inte vad det står men det får duga.

Skype

Min skype vill verkligen inte funka. Den funkade inte på hela dagen igår heller. Så fort jag försöker logga in så står det bara att jag ska titta nätverksinställningar eller nåt. Åhhh damp!



Skitrutan som kommer upp när jag försöker logga in.

Städat

Nu har jag städat i exat en timme. Så nu är mitt rum rent och snyggt :)

Innan städningen:









Efter städningen:





Slagit in paket också :)

Ursäkta dom urkassa bilderna tagna med webcam. Men sitter somvanligt på Pettersmac så orkar inte hålla på och ladda in bilder och sånt. Och om ni undrar varför det är lite rosa konstigt ljus på bilderna är för att min taklampa lyser rosa :)

Kram


Pepparkakor

Nu har jag och mamma precis bakat klart alla pepparkakor. Vi hade gjort deg igår men den måste stå över natten så vi kunde inte baka förns nu och eftersom jag har ätit upp alla som vi bakade tidigare i december så behövde vi baka nya. Vi gjorde ett annerlunda recept än vad vi brukar vi gjorde nämligen Ernst recept som hade lite rivet apelsin skal i sig och lite diffrent från mammas egna. Men dom blev faktiskt väldigt goda. Lite speciell smak men väldigt gott! :)






Videoblogg

Lite galna men jaja..


Louise

Idag har jag varit med Louise. Vi gjorde pankakor, tittade på OC, åt Pepparkaka,godis,kakor och hade det kul :)
Jag kom hem för kanske en halvtimme sen eller nåt sånt. Men har inte gjort så mycket bara spelat lite dator. Nu hade jag tänkt julstäda mitt rum så det är extra fint till julafton. Det är redan städat men jag kanske ska lägga ner lite små saker i lådor och sånt så det ser ännu finare ut.

Jaja nu ska jag snart ta och lägga upp en videoblogg också. Men det gör jag i ett eget inlägg.
P.U.S.S

Sista inlägget

Det här blir nog sista inlägget för idag. Ska inte gå och lägga mig än såklart är ju ledig imorgon! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra nu. Har lite tråkigt. Kanske ringa Louise och bestäma lite om imorgon. Vi ska nämligen vara med varandra då. Kul! :) <3

Jaja Godnatt På Er Alla. Nu är vi en dag närmare julafton :D


Emmas Present

Kom på att jag glömde lägga upp bild på min snygga present som jag fick av Emma. Jag bestämde ett paket som jag skulle öppna idag med vännerna resten ska jag öppna på julaftonsmorgon. Var lite nyfiken på Emmas för att jag verkligen inte hade någon arning om vad hon hade köpt.

Här har ni i alla fall den snygga tröjan som Emms gav till mig:


Urdålig bild men man ska typ knyta den där saken som hänger ner.
Lite svårt att föklara så jag får visa någon gång när jag har den på :)

Tack Emma!


U&B

Har precis tittat på Ung och Bortskämd. Det var final, jag har sett varje avsnitt fast det har ju varit väldigt orättvist och fel personer har fått stanna kvar. Men, men jag tycker ändå att det var bra att Daniel vann.
Nu sitter jag iaf och har precis skickat lite frågor in till typ Daniel som sitter och chattar. Men har redan fått svar på dom så nu har jag trååk!

Naj nu ska jag ta och träna ltie på låten jag och Emma ska göra till musiken och sen ska jag nog gå ner och äta nåt. Blir alltid lite småhungrig på kvällen.



Cheers - Rihanna (lyssnar på just nu)



Knas

Sitter på Petters mac somvanligt eftersom Rickard sa att jag inte kommer få min dator förens efter jullovet! Asså är så jävla arg, skit saft f***a.  Jaja nu ska jag inte sura det är ju ändå jullov och om bara några dagar är det julafton. Det bästa med julafton tycker jag nog är julaftonsmorgon när man kommer ner och mamma har satt på lite tyst julmusik, tänt lite ljus och tagit fram pepparkakor och sånt. Och så kommer man ner och tar min julstrumpa som hänger på trappräket och går iväg till vardagsrummet där julgrannen stor och lyser. Åh det är så mysigt!

Nu hade jag tänkt försöka lista ut vad jag får i present av mina kompisar. Hoppas verkligen jag får smycken av någon det var det jag önskade mig allra mest! Men det är säkert jätte bra saker!

Föresten om ni undrar över rubriken så menade jag lite inlägget jag skrev imorgon. Det var nämligen så att jag satt och skrev och det låter typ jätte mycket när man skriver på tangetbordet på den datorn jag satt på. Så då börjar Rasmus banka i väggen för han låg och sov så jag behövde sluta för annars skulle säkert han komma och typ flippa ut lite x) Hihi KNAAS! ;)

Julklappar från Ronja, Gabbe och Louise. Öppnade Emmas i skolan och har inte fått Claudias än.

sjuk

Nu sitter jag och nyser och hostar. Jag är typ fortfarande sjuk. Men jag ska gå idag för vi har ju en ganska kort dag och sen så vill jag ha min data...Ohno måste sluta!!

Godnatt

Hade tänkt stänga ner datan nu. Ska inte sova än såklart är pigg som en mört ;)
Det påminner mig av sången som Mickis och typ Mia brukar lyssna på "jag är en liten mört som har simmat bört" eller nåt sånt :P Haha

Jaja nu ska jag ta och packa väskan till imorgon och kanske ta ansiktmask. Älskar att ha det och sen så är det ju bra för huden eller nåt :P


Kram


Kom precis på..

att Petter har Photobooth så jag kan ju lägga upp lite bilder. Så eftersom det har varit bild brist dom senaste dagarna så tänkte jag bjuda på några jag tog precis. Men först hade jag bara tänk skriva lite kort om vad jag har hållt på med idag.

Vaknade runt 11. Halv tolv gick jag ut till kaninerna men frös typ ihjäl så jag gick in kl 12 igen. Sen så tog jag en dusch och satte på mig kläder. Efter det åkte jag och pappa iväg och handlade julgran och pantade 8 fulla påsar med läskflaskor typ (mina brosor dricker läsk 24/7). Jag och pappa körde dock fast på vägen dit så då fick brosorna komma med spadar och grejer för att få loss oss :P När vi kom hem igen så sminkade jag mig väldigt snabbt sen så åkte min familj in mot stan för att gå på julbord med släkten. Vi var typ 25 pers som skulle äta så vi fick ett eget bord på resturangen. Vi åt iaf mat och jag busade lite med mina kusiner. Sen så fick jag typ som en godis korg av min morfar. Vilket mina mindre kusiner också fick dom lite större grabbarna fick trisslotter istället. Men Dennis var den ända som vann han vann typ 100 kr :P

Nu är jag iaf hemma igen och har precis gjort färdigt julkort till mamma och pappa. Ska handla deras julklappar imorgon + några kompisars. Jag och Cleo ska typ stanna kvar i stan efter bion som vi ska se imorgon med skolan.

Jaja nu ska jag se fall mamma och pappa har slagit in presenterna än så jag kan få gå ner.
Jag just nu:










Joy


Narnia 2 och Grinchen

Ikväll har jag suttit och sappat lite mellan Narnia 2 och Grinchen. Men Narnia tog slut för ett tag sen så nu tittar jag bara på Grinchen. Är det bara jag som tycker att han ser lite läskig ut?


Fast här är han lite söt :)

Kaos med han

Dom flesta har säkert sett laserturkensvideo som blev känd på youtube. Nu har han iaf spelat in en låt också :P Jag sitter och lyssnar på den just nu. Inte precis den bästa om man säger så. Men ändå inte så dålig som jag trodde att den skulle bli.

Tänkte lägga upp den här men kunde inte hitta den. Men den finns på spotify fall ni vill lyssna på den så sök på laserturken.

Onödigt inlägg men men.





Gucci




Gucci




Trött

Hej!

Sitter på Petters mac just nu. Mamma och pappa är borta inatt så brosorna har *räknar* 6,7-8 kompisar hemma. Igentligen skulle Louise också komma hit men hon var lite rädd för att bli sjuk tror jag ;)

Jag sitter och tråkar ihjäl just nu. Har verkligen ingenting att göra. Har precis sett någon film typ gladiator eller nåt sånt hette den. Inte riktigt min typ av film.. Men nu ska jag nog ta och fixa iordning lite i rummet. Sen ta och sätta på ett gossip girl avnsitt. Var länge sen jag tittade på det nu eftersom jag inte har haft någon mac. Hoppas VERKLIGEN att jag får den på måndag. Annars kommer jag ta och skälla lite på Rickard som har sagt att jag skulle få den för typ 2 veckor sen.



Saknar!

dåligt med bloggning

Jag vet att jag har bloggat dåligt på senaste tiden. Men jag har ju ingen mac och sen så har jag ingen tid, ork att blogga.

Jaja tänker nog lösenordsskydda bloggen och börja ha lite kul istället ;P

Fredag

Hej!

Blir ett kort inlägg igen, för jag tänkte titta lite på julkalendern. Har bara sett typ 4 avsnitt för jag är så morgontrött.
Har föresten sett VD också, var ett super bra avsnitt! Fast lite halv hemskt för alla typ grät och skrek hela tiden :/

Jaja förlåt för den dåliga bloggningen. Tror nästan att jag ska pausa bloggen ett tag, har inga läsare och inget intressant att blogga om.

Kram

Petters Data

Jag sitter just nu på Petters Mac för jag fick inte spela på dom stationära för där så gjorde dom någon sak och min mac var inte färdig fixad än. Är så sur nu på att det där hände! Liksom 1000 kr och vänta i typ 3 veckor eller nåt.
Jaja kortis inlägg blir det idag, för jag har inte gjort något intressant.

Tre Julsånger

Ronja visade mig igår:

 Sean Banan - Gott Nytt Jul


Hittade på youtube och har för mig att jag hört den i någon reklam:

 Train - Shake up Christmas


Mysig:

 
Agnes & Måns - All I want For Christmas is you (MQ reklam 2007)



Hemma idag

Jag är hemma idag för jag hade ont i magen imorse.
Men det känns redan bättre så jag kommer nog gå imorgon i alla fall.

Just nu har jag precis ätit, jag gjorde pastasallad med bacon. Mums! Och nu så sitter jag och lyssnar på "Shake Up Christmas" med train. Idag så hade jag inte tänkt göra så mycket kanske fixar lite julkort, går ut och myser med kaninerna, försöka göra något litet till mamma och pappa i julklapp (kommer köpa något också), går och skickar ett brev som jag måste skicka till en tjej och sen så vet jag inte riktigt, måste träna lite på franskan också.

Jaja, hoppas alla mår bra så ses vi imorgon :)

Julklappar ^^

Hej bloggen :)

Idag så gick jag först hem från skolan och hämtade pengar och sånt. Sen så gick jag upp till korset och mötte upp Louise i froum. Vi hade bestämt oss för att handla julklappar. Jag lyckades köpa till alla, fasten det blev lite stressigt på slutet eftersom Louise bara hade två kvar att köpa till. Men jag hann ändå och är ändå ganska nöjd med julklapparna. Det är ju lite svårt att hitta värsta grejen för 50 kr. Men det blev nog lite mer..

Jag köpte iaf till Emma, Gabbe, Ronnie, Cleo och Louise. Haha jag och louise fick gömma oss lite för varandra när vi handlade till oss och typ skrika till varandra att dra här ifrån ;P Jag hade igentligen tänk fråga Ebba fall hon ville byta också (vi gjorde alltid det förut) men det kanske skulle ha blivit lite för många att köpa till, så det får väl bli något annat år :) 

Jag har också hunnit med at äta lunch och slå in alla paket, jag kom hem klockan 7 tror jag. 



 


If You Ever Loved Somebody Put Your Hands Up

Just nu sitter jag och lyssnar på Just A Dream, men jag har tyvärr råkat tjata ut den lite. Som jag sa igår så tänkte jag inte vara med någon kompis idag fasten Louise blev lite galen. Men jag har ont i magen och sen så slutade vi typ halv fyra idag.
Men imorgon ska jag nog göra nåt med någon får hoppas på att jag inte har lika ont i magen då bara.

Jag vet att jag inte bloggat så mycket på senaste tiden, men det är för att jag inte har min mac och för att jag har så sjuuukt dåligt med besökare. Man blir inte så sugen då.

Men jaja nu ska jag köra lite spel och chatta med Ebba.



 



Vecko Revyn

Hej Bloggen!

Jag gjorde inget med någon kompis idag för jag har inte mått så bra. Så det blev bara slapp dag hemma istället.
Nu tänkte jag precis städa mitt rum och träna franska, men mamma kom precis in i mitt rum och gav mig vecko revyn som hon tydligen köpt till mig. Snällt! <3

Ska ta fram lite frysta hallon och ta och läsa den. Hehe älskar hallon.


Svara!

Just nu sitter jag och smsar Gabbe, men hon svarar inte! Hon kommer säkert att säga att hon typ glömde mobilen i källaren eller nåt.. Jaja jag tar nog och ringer Louise istället. Kaanske. Men först ska jag göra franska läxan kom på att vi har den till imorgon.

Imorgon får jag föresten kanske tillbaka min mac! Yes, och mamma och pappa sa att dom kan betala. Så det är jag glad för i alla fall :)


Twilight/Vampire Diaries Videos

Jag har tittat runt på videos i en timme nu och kunde inte låta bli:

(Fall ni inte orkar titta på alla så titta iaf på dom med Vampire Diaries för dom var bäst)



















Varför ska tjejen aldrig gilla den rätta killen. Bella gillar Edward inte Jacob, Elena gillar Stephen inte Damon. Dåligt! ;)

Kusinerna Idag

Hej!

Idag så har två av mina kusiner kommit hit. Dom är tre och fyra år gamla. Super söta och snälla :) <3 Dom kom typ halv 12 kanske och jag som var uppe vid tio idag hade hunnit städa kaninburarna. Vilket var skit jobbigt! Men iaf vi gjorde ganska många saker. Först var vi ute och gosade med Sfix, sen så bakade vi pepparkakor, tog kristyr sak på några också, byggde koja, busade runt med Petter, tittade på tv, lekte med gosedjur, gjorde glaslycktor, pysslade med lera,åt lunch och fikade. Ja vi hann ändå med ganska mycket.

Nu har jag lite ont i huvet och ska nog ta och titta på lite Gossip Girl eller kanske gå ner och titta på Kung Fu Panda som går på tv ;P Hehe, jag har inte sett den.


 Jag och Louise i våras (?)




Harry Potter

Hej!

Nu var det typ en timme sen jag kom hem. Jag och Louise har ju varit och sett Harry Potter. Jag kan berätta lite om biobesöket ;) 

Fem över tre så började jag springa mot bussen, som var försenad så jag hann med den. På bussen så ringer jag Louise och säger att jag är påväg och precis då så säger hon att hon går in i duschen. Men hon är i alla fall klar när jag kommer så jag behövde inte stå utanför dörren och vänta. Då går vi in och sminkar oss och kammar håret. Louise sminkar mig skit snabbt så jag såg ut som jag vet inte vad :P Och sen så sminkar hon sig själv i ungefär 20 minuter. Då säger jag åt henne att vi måste åka, men precis då så kommer hon på att hon måste hämta pengar och plånbok och massa grejer. Så det slutar med att vi får springa mot bussen. Vi hoppar på en buss och frågar fall den går till Nacka Station och busschaffören säger ja. Sen lite senare så märker vi att vi är påväg någon helt annan stans så en kille hjälper oss av bussen och Louise börjar fråga alla vi går förbi hur man kommer till Nacka Station. Efter en dels letande och ett par bussar som åkt förbi så går vi ändå på rätt buss. Och när vi kommer till Nacka Station så börjar Louise spamma på stopknappen och typ puttar ut mig mot dörren ,så jag hinner inte säga till henne att vi igentligen ska av en station senare. Så vi går av och börjar gå/jogga mot bion eftersom den börjar om 20 minuter. Efter en kvart är vi ändå framme och beställer biljetter och sånt.

Vi ser på Harry Potter och jag försöker att koncentrera mig så mycket som möjligt fasten Louise år plötsliga skrattanfall, smeker mig på kinden och typ pratar skithögt hela tiden. Men vi har i alla fall ganska kul.
Efter bion ringer vi Louise pappa som säger att han kommer om en halvtimme. Jag och Louise går och handlar choklad och sätter oss och pratar. När vi ser Fredric och Sofia (Louise syster och hennes pojkvän). Vi öljer med dom bort till ICA igen och åker sen hem med Louises pappa.

Okej blev en ganska lång text, ingen kommer orka läsa men aja.


 Söta Dobby :)


Bio Idag

Äntligen fredag!

Är hemma just nu och har ätit lite mat och tittat på Vampire Diaries avsnittet som kommit. Det var väldigt bra, det bästa på säsong 2 hittils. Snart ska jag ta och packa ihop lite grejer och sen ut till kanierna. Efter det så ska jag ta en dusch och sen åka hem till Lollo. Vi ska nämligen gå på bio ikväll. Mys Mys!

Jag har föresten inte fått tillbaka min Mac än, kommer nog få den på måndag eller tisdag. Men så måste man ju betala 1000kr! Jävla skit *****!

Jaja ska ta och ringa Louise och säga att VD har kommit.

 
R.I.P


Torsdag

Idag så har min grupp varit på IKEA. Det var helt okej, vi åt bulle, kola, karameller och deras köttbullar med potatismos och sås. Som faktiskt var mycket godare än jag trodde.

Imorgon så kanske jag ska gå på bio med Louise, men jag ska fråga fall vi inte kan göra det på söndag istället, så man har något roligt att göra på dagen :) Nu ska jag ner och träna lite på en redovisning som jag ska göra imorgon.



"If you ever loved somebody put your hands up"


Gruvan rasade!

Hej Bloggen!

Som jag skrev igår så gick jag bara hem idag, är med Gabbe imorgon istället. Men vi får se fall vi åker till forum eller inte, eftersom jag typ kommer behöva betala 1000 kr för min trasiga dator. Men vi får se hur det blir, hoppas IT killen kan fixa den utan att lämna in den på lagning. Så eftersom den är på lagning så kommer jag inte kunna blogga lika mycket. Fast jag har ju några andra datorer att sitta på men jag är ju upptagen med att titta på Gossip Girl också ;)

Idag så var vi föresten i en gruva, det var ganska häftigt faktiskt. Och jag skrev ju i rubriken att gruvan rasade men det gjorde den inte. Visst är jag busig :P


Har inga nya bilder eller nåt eftersom jag sitter på min andra datorn. Men det finns fullt med kort från typ 2:an,3:an,4:an
Men jag antar att visa skulle döda mig om jag la upp visa bilder ;P Så lägger upp den här istället:


Inte världens snyggaste bild kanske, men tycker ändå den är ganska söt på mig och Ebba.
Liksom ser ni mitt rum :P










RSS 2.0